Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Panyimpenan Banyu

  • Pillow Water Tank

    Tangki Banyu Bantal

    Tangki Air Bantal A-1 Tangki digawe nganggo kain bertulang kanthi dilapisi PVC / TPU lan nuduhake bentuk bantal nalika tangki wis kebak. Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak. Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah. Ukuran kaya ing ngisor iki ...
  • Cylindrical Water Tank

    Tangki Banyu Silinder

    Pambuka ringkes produk Tangki Banyu Silindris digawe nganggo kain bertulang nganggo lapisan PVC / TPU lan nuduhake bentuk bentuke silinder nalika tank wis kebak. Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak. Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah. S ...
  • Rectangular Water Tank

    Tangki Banyu Rectangular

    Keahlian tank persegi panjang padha karo tank bantal, umume digunakake ing transportasi, irigasi pertanian, eksploitasi minyak lan industri liyane sing gegandhengan. Kapasitas paling akurat, amarga bentuke. Lan butuh bahan kurang saka tank bantal, mula larang regane.
  • Onion Tank

    Tangki Bawang

    Tangki bawang bisa mandhiri. Umume digunakake ing peternakan iwak, perlindungan geni, kluwarga kanggo nyimpen banyu. Wilayah iki mbukak kanthi ndhuwur lan kurang dikuwasani, gampang banget ing wilayah sing garing.