Sugeng rawuh ing toko online!

Kolam renang

  • Collapsible Swimming Pool

    Kolam Renang

    Kolam renang / kolam renang ing ndhuwur lemah, Jeneng Kolam Renang Logam, Bahan Tangki Kolam Renang Luar Ruangan Non-beracun Ketebalan Tarpaulin 1.0mm – 1.5mm Wujude Rectangular / Square; Babak / Lingkaran Werna umum Grey, Oranye, Biru, Ijo, Putih Utawa Kapasitas Warna Liyane 1000L 5000L 10000L 20000L 50000L 100000L utawa Bahan Bingkai Pipa baja Galvanis sing luwih gedhe "I" "U" Aksesoris (Opsional) Pompa filter banyu, Pool Cove .. .