Sugeng rawuh ing toko online!

TANK IKAN RECTANGULAR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Produk Jeneng Liyane    Tanduran Ikan Kanvas PVC
Werna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Adat
GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm
Kandel 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm
Urip Span Udakara 7 nganti 10 taun
Lamaran Budidaya Ikan / Budidaya Ikan
Fitur 5.000L— 1.000.000L Ditampa kustomisasi
Fitur 1) Benang poliester ketahanan sing dhuwur kanthi lapisan PVC;

2) Teknologi laminasi & Teknologi Coating Panas-leleh;

3) Kekuwatan sing apik, fleksibilitas sing apik lan kekuatan adhesi;

4) Kekuwatan nyuwek sing luar biasa kanggo welding;

5) Resistensi Retak Kadhemen, Anti-Jamur, Anti-Statis

perawatan, anti banyu, anti srengenge;

6) Cepet warna paling apik.

 

Lembar Ukuran Kolam Rangka Rectangular

Kapasitas

(m3)

Ukuran(m)

Ngadeg pipa

Pipa horisontal ing potongan

Mm kekandelan mm

2.4 1,35 * 1,35 * 1.3 4 12 0,9
4.8 2,7 * 1,35 * 1.3 6 18 0,9
9.5 2.7 * 2.7 * 1.3 8 24 0,9
14 2,7 * 4.05 * 1.3 10 30 0,9
21 4.05 * 4.05 * 1.3 12 36 0,9
19 5.4 * 2.7 * 1.3 12 36 0,9
24 6.75 * 2.7 * 1.3 14 42 0,9
28 8.1 * 2.7 * 1.3 16 48 0,9
28 5.4 * 4.05 * 1.3 14 42 0,9
36 6.75 * 4.05 * 1.3 16 48 0,9
43 8.1 * 4.05 * 1.3 18 54 0,9
50 9.45 * 4.05 * 1.3 20 60 0,9
20 13,5 * 1,5 * 1 22 66 0,9
40 27 * 1,5 * 1 42 126 0,9
50 33,4 * 1,5 * 1 50 150 0,9

Bahan kolam renang: Bahan pangan perlindungan lingkungan PVC

Bahan Bingkai Baja: diameter pipa tahan 32 mm, kekandelan tembok 2,5 mm, diameter pipa horisontal 25 mm, kekandelan tembok 2,0 mm, kanggo perawatan permukaan galvanis;

PS

Yen ukurane ora cocog kanggo sampeyan, kita bisa ngatur minangka sarat sampeyan.


Lamaran

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita