Sugeng rawuh ing toko online!

Produk

  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Taman sing fleksibel

    Bahan Kolam Renang Taman sing fleksibel: Kekandelan Tarpaulin PVC Ora beracun: 0.6mm – 1.2mm Bentuk: Bunder / Lingkaran Werna umum: abu-abu, oranye, biru, ijo, putih utawa warna liyane Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Nampa OEM / Keuntungan ODM / Kustomisasi: 1. Nduwe kaluwihan kekuatan dhuwur, kateguhan sing apik, tahan panas 2. tahan resistensi retak lingkungan, kekuatan luh, lan asam, alkali, pelarut organik, lsp. 3. Nduwe anti-tuwa, korosi ...
  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Taman sing fleksibel

    Pambuka produk Bahan: Ketebalan Tarpaulin PVC Non beracun: 0.6mm – 1.2mm Bentuk: Bunder / Lingkaran Werna umum: abu-abu, oranye, biru, ijo, putih utawa warna liyane Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Nampa OEM / ODM / Keuntungan Kustomisasi: 1. Nduwe kaluwihan saka kekuatan dhuwur, kateguhan sing apik, tahan panas 2. Duwe resistensi stres lingkungan, kekuatan luh, lan asam, alkali, pelarut organik, lsp. 3. Nduwe anti-penuaan, koros. ..
  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    Kain pelapis TPU (poliuretan)

    Tangki digawe nganggo kain bertulang kanthi dilapisi PVC / TPU lan nuduhake bentuk bantal nalika tangki kebak.

    Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak.

    Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah.
  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    Kain pelapis TPU (poliuretan)

    TPU kalebu lapisan perekat njero, lapisan sing diperkuat kain lan lapisan perekat njaba. Lapisan sing dikuatake saka kain digawe saka serat poliester, lapisan perekat njero lan njaba digawe kanthi nutupi poliuretan ing loro-lorone lapisan sing diperkuat kain.
  • ROUND FISH TANK

    TANK IKAN SEKARANG

    Deskripsi Produk Jeneng Liyane Produk Tangki Ikan Kanvas PVC Tangki Ikan pvc Tarpaulin Warna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Ketebalan 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Life Udakara 7 nganti 10 taun Aplikasi Akuakultur tani Ikan / Fitur tani udang 5.000L— 1.000.000L Ditampa Fitur kustomisasi 1) Benang poliester ketahanan dhuwur kanthi lapisan PVC; 2) Teknologi laminasi & ...
  • RECTANGULAR FISH TANK

    TANK IKAN RECTANGULAR

    Deskripsi Produk ProdukNama Liyane Tanduran Tangki Ikan Kanvas PVCBentuk semangka Kolam Ikan PVC Tarpaulin Warna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Tebal 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Life Udakara 7 nganti 10 taun Aplikasi Akuakultur tani Ikan / Fitur tani udang 5.000L— 1.000.000L Ditampa Fitur kustomisasi 1) Benang poliester ketahanan dhuwur kanthi lapisan PVC; 2) Teknologi laminasi & Panas ...
  • GALVANIZED COAMING FISH TANK

    TANK IKAN COAMING GALVANIS

    Deskripsi Produk Jeneng Liyane Produk Tangki Ikan Kanvas PVC Tangki Ikan Galvanis Kolam Warna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Custom GSM 700gsm / 900gsm / 1000gsm / 1200gsm Ketebalan PVC 0.6mm / 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm Tebal Baja 1.0mm , 1.5mm Aksesoris Bolt lan kacang: baut lan kacang galvanis kekuwatan, buktine banyuDrainase: 3 inci, 3,5 inci Span Life Kira-kira 7 nganti 10 taun Aplikasi Akuakultur Tani Ikan / Peternakan Udang / Water Stor ...
  • Cylindrical Water Tank

    Tangki Banyu Silinder

    Pambuka ringkes produk Tangki Banyu Silindris digawe nganggo kain bertulang nganggo lapisan PVC / TPU lan nuduhake bentuk bentuke silinder nalika tank wis kebak. Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak. Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah. S ...
  • Rectangular Water Tank

    Tangki Banyu Rectangular

    Keahlian tank persegi panjang padha karo tank bantal, umume digunakake ing transportasi, irigasi pertanian, eksploitasi minyak lan industri liyane sing gegandhengan. Kapasitas paling akurat, amarga bentuke. Lan butuh bahan kurang saka tank bantal, mula larang regane.
  • Onion Tank

    Tangki Bawang

    Tangki bawang bisa mandhiri. Umume digunakake ing peternakan iwak, perlindungan geni, kluwarga kanggo nyimpen banyu. Wilayah iki mbukak kanthi ndhuwur lan kurang dikuwasani, gampang banget ing wilayah sing garing.
  • Collapsible Swimming Pool

    Kolam Renang

    Kolam renang / kolam renang ing ndhuwur lemah, Jeneng Kolam Renang Logam, Bahan Tangki Kolam Renang Luar Ruangan Non-beracun Ketebalan Tarpaulin 1.0mm – 1.5mm Wujude Rectangular / Square; Babak / Lingkaran Werna umum Grey, Oranye, Biru, Ijo, Putih Utawa Kapasitas Warna Liyane 1000L 5000L 10000L 20000L 50000L 100000L utawa Bahan Bingkai Pipa baja Galvanis sing luwih gedhe "I" "U" Aksesoris (Opsional) Pompa filter banyu, Pool Cove .. .
  • Pillow Water Tank

    Tangki Banyu Bantal

    Tangki Air Bantal A-1 Tangki digawe nganggo kain bertulang kanthi dilapisi PVC / TPU lan nuduhake bentuk bantal nalika tangki wis kebak. Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak. Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah. Ukuran kaya ing ngisor iki ...