Sugeng rawuh ing toko online!

Warta

  • Pameran Watersports Internasional Shanghai 2021

    Pameran Watersports Internasional Shanghai 2021 dianakake ing Pusat Pameran lan Konvensi Pameran Global Shanghai tanggal 1 nganti 3 April, lan bebarengan karo Pameran Kapal Asia. Kita mlebu kontrak karo penyelenggara kanggo nyuplai kolam banyu kanggo pameran kasebut. Kolam banyu bingkai baja kita dipasang ...
    Waca liyane
  • Above Ground Steel Frame Swimming pool

    Ndhuwur Kolam Renang Bingkai Baja

    Sajrone nyebrang awan nalika musim panas, sampeyan mung kudu cukup wektu ing kolam renang. Sawetara lapangan duwe kolam renang njaba kanggo wong diwasa lan bocah: dadi urip sing ideal yen seneng-seneng ing wayah awan. Rasakake akhir minggu sing tentrem lan santai, seneng-seneng ing kolam renang karo bocah-bocah, maca ...
    Waca liyane
  • Circular fish farming tank plays an important role in RAS system

    Tangki tani iwak bunder duwe peran penting ing sistem RAS

    Kanthi ningkatake taraf urip, panjaluke saya akeh kanggo iwak lan panganan laut liyane, sing nyebabake overfishing ing iwak liar. Ing taun 2016, luwih saka 50% panganan laut diprodhuksi dening akuakultur. Mula, tani akuarium kanthi kapadhetan dhuwur lan murah, kolam iwak ...
    Waca liyane
  • Temporary Fuel Storage Tank for Mining and Agriculture

    Tangki Penyimpanan Bahan Bakar Sementara kanggo Pertambangan lan Pertanian

    Tangki Penyimpanan Bahan Bakar sing bisa ditumpes minangka cara sing efektif kanggo nyimpen cairan akeh ing peternakan bahan bakar utawa setelan area panyimpenan gedhe. Diangkut digulung lan gampang dipasang, tank fleksibel minangka pilihan sing cocog kanggo ...
    Waca liyane
  • Flexible Storage Pillow Tank

    Tangki Bantal Panyimpenan Fleksibel

    Umume dikenal minangka bantal kandung kemih utawa tank gaya datar, tas kasebut tetep dadi cara sing irit lan populer kanggo nyimpen utawa ngeterake banyu udan lan udan, utawa solar lan bahan bakar. Kanthi gampang dilipat lan relatif entheng, bisa diangkut menyang papan sing ora ana gunane, utawa kebak nalika ...
    Waca liyane
  • Non-Toxic PVC Tarpaulin Fish Farming Tank

    Tangki Ikan Tarpaulin Ikan Tarpaulin Non-Racun

    Tangki tani Ikan PVC kanggo peternakan iwak akuakultur, budaya sementara, pameran iwak transportasi iwak, desain Lipat kanthi dhukungan pipa PVC. Kita nyuplai Sistem Akuakultur Sirkulasi Intensif (RAS). Bisa ngasilake iwak akeh banget ing papan cilik, nyuda panggunaan lahan kanggo iwak ...
    Waca liyane
  • Aquaculture – increasing demand brings huge opportunities

    Akuakultur - tambah akeh panjaluk nggawa kesempatan gedhe

    Industri akuakultur wis berkembang lan berkembang kanthi cepet. Saiki, akuakultur nyumbang 50 persen iwak sing dikonsumsi global. Ketergantungan marang akuakultur dijangka terus nambah, kaping pirang-pirang tingkat tuwuhing produksi daging liyane. Ketergantungan saya tambah ing budidaya ...
    Waca liyane