Sugeng rawuh ing toko online kita!

Kabar

  • How do you oxygenate a fish tank?

    Kepiye cara ngoksigeni tangki iwak?

    Kepiye cara ngoksigeni tangki iwak? Ana sawetara cara kanggo oxygenate tank iwak. Cara sing paling gampang yaiku nggunakake pompa udara yen sampeyan ora nggunakake. Ing kasus darurat, sampeyan bisa nindakake perkara ing ngisor iki kanggo nambah oksigen ing tangki iwak: 1. Tuangake banyu akuarium saka sawetara dhuwur menyang ...
    Waca liyane
  • FRP(Fiber Reinforced Plastics)used in fish pond aquiculture

    FRP (Fiber Reinforced Plastics) digunakake ing budidaya kolam iwak

    FRP (Fiber Reinforced Plastics) Advantage 1. Bobot entheng lan dhuwur kekuatan Kapadhetan relatif antarane 1,5 lan 2,0, kang mung 1/4 kanggo 1/5 saka baja karbon, nanging kekuatan tensile cedhak utawa malah luwih dhuwur tinimbang. sing saka baja karbon, lan kekuatan tartamtu iso dibandhingke ...
    Waca liyane
  • Fish farm and vegetable garden design

    Desain kebon iwak lan kebon sayur

    Kriteria desain kanggo The Fish Farm mbutuhake modular (desain sing padha, bola-bali), bisa dikunci, bisa diangkut, terjangkau lan nguntungake. Solusi sing gampang banget yaiku mbangun serangkaian tangki iwak, pompa lan saringan, saengga tangki kasebut dadi peternakan iwak intensif mikro. Konsumsi banyu ...
    Waca liyane
  • Different Types of Fish Ponds for Fish Farming in Aquaculture

    Jinis-jinis Kolam Iwak Kanggo Budidaya Iwak ing Budidaya

      Reproduksi iwak kalebu akuisisi lan mundhakaken macem-macem jinis iwak kanggo pribadi utawa komersial. Yen sampeyan seneng karo rasa panganan laut lan sampeyan lagi mikir babagan mbangun peternakan iwak dhewe, ing ngisor iki sawetara tips babagan carane nggawe kolam iwak sing bisa dirujuk. Ing artikel iki, ...
    Waca liyane
  • NEW ARRIVAL Load test water bags

    NEW ARRIVAL Muat tas banyu test

    Pambuka Kantong banyu tes beban dirancang kanggo tes beban bukti kanggo peralatan ngangkat lan struktur sing njaluk bobot tes beban bukti nalika lagi rampung, utawa mriksa utawa pangopènan berkala. Kayata tes beban crane, tes beban balok, tes beban banyu davit, derri ...
    Waca liyane
  • Kinerja lan karakteristik Tas Cairan sing dipasang ing Kendaraan

    Tas Cairan sing dipasang ing kendaraan sing digunakake karo truk guardrail flatbed lan truk abot bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan lan ukuran truk. Fleksitank sing dipasang ing kendaraan ora mbutuhake wadhah minangka tembok perlindungan kanggo transportasi kutha domestik, sing nyuda biaya transportasi ...
    Waca liyane
  • Pameran Olahraga Air Internasional Shanghai 2021

    Pameran Olahraga Air Internasional Shanghai 2021 dianakake ing Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center tanggal 1 nganti 3 April, bebarengan karo Asian Boat Show. Kita mlebu kontrak karo penyelenggara kanggo nyuplai kolam banyu kanggo pameran kasebut. Kolam banyu rangka baja kita dipasang ...
    Waca liyane
  • Above Ground Steel Frame Swimming pool

    Ndhuwur Ground Steel Frame Swimming pool

    Sajrone nyebrang awan ing mangsa panas sampeyan mung kudu nglampahi sawetara wektu ing kolam renang. Sawetara yard kita duwe kolam renang njaba kanggo wong diwasa lan bocah-bocah: urip sing becik kanggo seneng-seneng ing dina sing panas. Nikmati akhir minggu sing tentrem lan santai, seneng-seneng ing kolam renang karo bocah-bocah, maca ...
    Waca liyane
  • Circular fish farming tank plays an important role in RAS system

    Tangki budidaya iwak bunder nduweni peran penting ing sistem RAS

    Kanthi paningkatan standar urip, panjaluk iwak lan panganan laut liyane saya mundhak, sing nyebabake overfishing ing perikanan liar. Ing 2016, luwih saka 50% panganan laut diprodhuksi dening akuakultur. Mula, budidaya akuarium kanthi kapadhetan dhuwur lan murah muncul, kolam iwak ...
    Waca liyane
  • Temporary Fuel Storage Tank for Mining and Agriculture

    Tangki Simpenan Bahan Bakar Sementara kanggo Pertambangan lan Pertanian

    Tangki Panyimpenan Bahan Bakar sing bisa digulung minangka cara sing efektif kanggo nyimpen cairan akeh ing peternakan bahan bakar utawa setelan area panyimpenan gedhe. Diangkut digulung lan gampang dipasang, tangki fleksibel minangka pilihan sing cocog kanggo panyimpenan bahan bakar sementara ...
    Waca liyane
  • Flexible Storage Pillow Tank

    Fleksibel Storage Bantal Tank

    Umume dikenal minangka kandung kemih bantal utawa tank gaya lay-flat, tas iki tetep dadi cara sing irit lan populer kanggo nyimpen utawa ngangkut banyu sing bisa diombe lan udan, utawa solar lan bahan bakar. Gampang dilipat lan relatif entheng, bisa diangkut menyang papan sing sepi kosong, utawa kebak nalika konfigurasi ...
    Waca liyane
  • Non-Toxic PVC Tarpaulin Fish Farming Tank

    Tangki Budidaya Ikan Terpal PVC Non Beracun

    Tangki budidaya ikan PVC kanggo budidaya iwak budidaya, budaya sementara, pameran iwak transportasi iwak, Desain lipat kanthi dhukungan pipa PVC. Kami menyediakan Intensive Recirculating Aquaculture Systems (RAS) . Bisa ngasilake akeh iwak ing papan cilik, nyuda panggunaan lahan kanggo iwak ...
    Waca liyane