Sugeng rawuh ing toko online kita!

Warta industri

  • How do you oxygenate a fish tank?

    Kepiye cara ngoksigeni tangki iwak?

    Kepiye cara ngoksigeni tangki iwak? Ana sawetara cara kanggo oxygenate tank iwak. Cara sing paling gampang yaiku nggunakake pompa udara yen sampeyan ora nggunakake. Ing kasus darurat, sampeyan bisa nindakake perkara ing ngisor iki kanggo nambah oksigen ing tangki iwak: 1. Tuangake banyu akuarium saka sawetara dhuwur menyang ...
    Waca liyane
  • FRP(Fiber Reinforced Plastics)used in fish pond aquiculture

    FRP (Fiber Reinforced Plastics) digunakake ing budidaya kolam iwak

    FRP (Fiber Reinforced Plastics) Advantage 1. Bobot entheng lan dhuwur kekuatan Kapadhetan relatif antarane 1,5 lan 2,0, kang mung 1/4 kanggo 1/5 saka baja karbon, nanging kekuatan tensile cedhak utawa malah luwih dhuwur tinimbang. sing saka baja karbon, lan kekuatan tartamtu iso dibandhingke ...
    Waca liyane
  • Fish farm and vegetable garden design

    Desain kebon iwak lan kebon sayur

    Kriteria desain kanggo The Fish Farm mbutuhake modular (desain sing padha, bola-bali), bisa dikunci, bisa diangkut, terjangkau lan nguntungake. Solusi sing gampang banget yaiku mbangun serangkaian tangki iwak, pompa lan saringan, saengga tangki kasebut dadi peternakan iwak intensif mikro. Konsumsi banyu ...
    Waca liyane
  • Different Types of Fish Ponds for Fish Farming in Aquaculture

    Jinis-jinis Kolam Iwak Kanggo Budidaya Iwak ing Budidaya

      Reproduksi iwak kalebu akuisisi lan mundhakaken macem-macem jinis iwak kanggo pribadi utawa komersial. Yen sampeyan seneng karo rasa panganan laut lan sampeyan lagi mikir babagan mbangun peternakan iwak dhewe, ing ngisor iki sawetara tips babagan carane nggawe kolam iwak sing bisa dirujuk. Ing artikel iki, ...
    Waca liyane
  • NEW ARRIVAL Load test water bags

    NEW ARRIVAL Muat tas banyu test

    Pambuka Kantong banyu tes beban dirancang kanggo tes beban bukti kanggo peralatan ngangkat lan struktur sing njaluk bobot tes beban bukti nalika lagi rampung, utawa mriksa utawa pangopènan berkala. Kayata tes beban crane, tes beban balok, tes beban banyu davit, derri ...
    Waca liyane
  • Kinerja lan karakteristik Tas Cairan sing dipasang ing Kendaraan

    Tas Cairan sing dipasang ing kendaraan sing digunakake karo truk guardrail flatbed lan truk abot bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan lan ukuran truk. Fleksitank sing dipasang ing kendaraan ora mbutuhake wadhah minangka tembok perlindungan kanggo transportasi kutha domestik, sing nyuda biaya transportasi ...
    Waca liyane
  • Above Ground Steel Frame Swimming pool

    Ndhuwur Ground Steel Frame Swimming pool

    Sajrone nyebrang awan ing mangsa panas sampeyan mung kudu nglampahi sawetara wektu ing kolam renang. Sawetara yard kita duwe kolam renang njaba kanggo wong diwasa lan bocah-bocah: urip sing becik kanggo seneng-seneng ing dina sing panas. Nikmati akhir minggu sing tentrem lan santai, seneng-seneng ing kolam renang karo bocah-bocah, maca ...
    Waca liyane
  • Circular fish farming tank plays an important role in RAS system

    Tangki budidaya iwak bunder nduweni peran penting ing sistem RAS

    Kanthi paningkatan standar urip, panjaluk iwak lan panganan laut liyane saya mundhak, sing nyebabake overfishing ing perikanan liar. Ing 2016, luwih saka 50% panganan laut diprodhuksi dening akuakultur. Mula, budidaya akuarium kanthi kapadhetan dhuwur lan murah muncul, kolam iwak ...
    Waca liyane
  • Aquaculture – increasing demand brings huge opportunities

    Budidaya - nambah panjaluk nggawa kesempatan gedhe

    Industri akuakultur wis berkembang lan berkembang kanthi cepet. Saiki, akuakultur nyumbang 50 persen iwak sing dikonsumsi sacara global. Ketergantungan ing budidaya akuakultur diprakirakake bakal terus saya tambah, kanthi kaping pirang-pirang tingkat pertumbuhan produksi daging liyane. Ketergantungan iki ing budidaya ...
    Waca liyane