Sugeng rawuh ing toko online!

Warta Industri

  • Above Ground Steel Frame Swimming pool

    Ndhuwur Kolam Renang Bingkai Baja

    Sajrone nyebrang awan nalika musim panas, sampeyan mung kudu cukup wektu ing kolam renang. Sawetara lapangan duwe kolam renang njaba kanggo wong diwasa lan bocah: dadi urip sing ideal yen seneng-seneng ing wayah awan. Rasakake akhir minggu sing tentrem lan santai, seneng-seneng ing kolam renang karo bocah-bocah, maca ...
    Waca liyane
  • Circular fish farming tank plays an important role in RAS system

    Tangki tani iwak bunder duwe peran penting ing sistem RAS

    Kanthi ningkatake taraf urip, panjaluke saya akeh kanggo iwak lan panganan laut liyane, sing nyebabake overfishing ing iwak liar. Ing taun 2016, luwih saka 50% panganan laut diprodhuksi dening akuakultur. Mula, tani akuarium kanthi kapadhetan dhuwur lan murah, kolam iwak ...
    Waca liyane
  • Aquaculture – increasing demand brings huge opportunities

    Akuakultur - tambah akeh panjaluk nggawa kesempatan gedhe

    Industri akuakultur wis berkembang lan berkembang kanthi cepet. Saiki, akuakultur nyumbang 50 persen iwak sing dikonsumsi global. Ketergantungan marang akuakultur dijangka terus nambah, kaping pirang-pirang tingkat tuwuhing produksi daging liyane. Ketergantungan saya tambah ing budidaya ...
    Waca liyane