Sugeng rawuh ing toko online kita!

Kabar Perusahaan

  • Pameran Olahraga Air Internasional Shanghai 2021

    Pameran Olahraga Air Internasional Shanghai 2021 dianakake ing Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center tanggal 1 nganti 3 April, bebarengan karo Asian Boat Show. Kita mlebu kontrak karo penyelenggara kanggo nyuplai kolam banyu kanggo pameran kasebut. Kolam banyu rangka baja kita dipasang ...
    Waca liyane
  • Temporary Fuel Storage Tank for Mining and Agriculture

    Tank Panyimpenan Bahan Bakar Sementara kanggo Pertambangan lan Pertanian

    Tangki Panyimpenan Bahan Bakar sing bisa digulung minangka cara sing efektif kanggo nyimpen cairan akeh ing peternakan bahan bakar utawa setelan area panyimpenan gedhe. Diangkut digulung lan gampang dipasang, tangki fleksibel kita minangka pilihan sing cocog kanggo panyimpenan bahan bakar sementara ...
    Waca liyane
  • Flexible Storage Pillow Tank

    Fleksibel Storage Bantal Tank

    Umume dikenal minangka kandung kemih bantal utawa tank gaya lay-flat, tas iki tetep dadi cara sing irit lan populer kanggo nyimpen utawa ngangkut banyu sing bisa diombe lan banyu udan, utawa solar lan bahan bakar. Gampang dilipat lan relatif entheng, bisa diangkut menyang papan sing sepi kosong, utawa kebak nalika konfigurasi ...
    Waca liyane
  • Non-Toxic PVC Tarpaulin Fish Farming Tank

    Tangki Budidaya Ikan Terpal PVC Non-Beracun

    Tangki budidaya ikan PVC kanggo budidaya iwak budidaya, budaya sementara, pameran iwak transportasi iwak, Desain lipat kanthi dhukungan pipa PVC. Kami menyediakan Intensive Recirculating Aquaculture Systems (RAS) . Bisa ngasilake akeh iwak ing papan cilik, nyuda panggunaan lahan kanggo iwak ...
    Waca liyane