Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Penyimpanan Bahan Bakar Sementara kanggo Pertambangan lan Pertanian

1

Tangki Penyimpanan Bahan Bakar sing bisa ditumpes minangka cara sing efektif kanggo nyimpen cairan akeh ing peternakan bahan bakar utawa setelan area panyimpenan gedhe. Transportasi sing digulung lan gampang dipasang, tank fleksibel minangka pilihan sing apik kanggo panyimpenan bahan bakar sementara sajrone operasi penambangan, perbaikan pipa, operasi militer, lan liya-liyane.

Tangki sing bisa dilipat kanggo Peternakan Bahan Bakar

Tangki panyimpenan cair akeh sing bisa diluncurake nawakake sawetara kaluwihan tank panyimpenan cair sing luwih kaku. Sawetara mupangat kalebu:

Kapasitas Gedhe: Tangki bisa digawe kanthi kapasitas nganti 210.000 galon, saengga panyimpenan kapasitas gedhe kanthi biaya sing luwih murah.

Penyebaran Cepet lan Nggawe: Tangki fleksibel dikirim kanthi cepet, dadi sampeyan bisa nampa jumlah akeh sekaligus lan luwih cepet miwiti proyek sampeyan. Penyebaran sing cepet uga nggawe dheweke sampurna kanggo kahanan darurat.

Kisaran Iklim Wide: Tangki panyimpenan bahan bakar sementara digawe kanggo tahan iklim sing akeh.

Kasedhiya Profil Dhuwur utawa Kurang: Gumantung karo aplikasi sampeyan, tank digawe kanthi profil dhuwur utawa sithik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Tangki sing bisa dilipat dilebokake ing tata tani bahan bakar kaya sing dideleng ing desain sampel ing ngisor iki. Tangki bahan bakar sing bisa ditumpuk dilebokake ing sekitar garis bahan bakar sing disambungake menyang saben tank kasebut.

2
3

Kanggo informasi luwih lengkap utawa desain tank sing beda, welcome email rdflexitank@126.comutawa nelpon ing 86-13589398394! Kita seneng banget bisa nggarap sampeyan ing proyek tartamtu lan nemokake desain sing paling cocog kanggo sampeyan.


Wektu kiriman: Sep-08-2020