Sugeng rawuh ing toko online kita!

Tank Panyimpenan Bahan Bakar Sementara kanggo Pertambangan lan Pertanian

1

Tangki Panyimpenan Bahan Bakar sing bisa digulung minangka cara sing efektif kanggo nyimpen cairan akeh ing peternakan bahan bakar utawa setelan area panyimpenan gedhe. Diangkut digulung lan gampang dipasang, tank fleksibel kita minangka pilihan sing cocog kanggo panyimpenan bahan bakar sementara sajrone operasi pertambangan, ndandani pipa, operasi militer, lan liya-liyane.

Tank Collapsible kanggo Farms Bahan Bakar

Tangki panyimpenan cairan akeh sing bisa dilipat nawakake sawetara kaluwihan saka tangki panyimpenan cairan sing luwih kaku. Sawetara keuntungan kalebu:

Kapasitas gedhe: Tank bisa digawe kanthi kapasitas nganti 210.000 galon, ngidini panyimpenan kapasitas gedhe kanthi biaya sing luwih murah.

Panyebaran lan Setup Cepet: Tangki fleksibel dikirim kanthi gulung, supaya sampeyan bisa nampa jumlah akeh sekaligus lan miwiti proyek sampeyan luwih cepet. Panyebaran cepet uga nggawe dheweke sampurna kanggo kahanan darurat.

Wide Climate Range: Tangki panyimpenan bahan bakar sementara digawe kanggo nahan macem-macem iklim.

Profil Dhuwur utawa Kurang Kasedhiya: Gumantung ing aplikasi sampeyan, tank digawe kanthi profil dhuwur utawa kurang kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

tank collapsible diselehake ing tata letak farm bahan bakar minangka katon ing desain sampel ngisor. Tangki bahan bakar sing bisa digulung diselehake ing saubengé saluran bahan bakar sing disambungake menyang saben tangki kasebut.

2
3

Kanggo informasi luwih lengkap utawa desain tank liyane, welcome kanggo email kita rdflexitank@126.comutawa nelpon ing 86-13589398394! Kita luwih seneng nggarap proyek tartamtu lan nemokake desain sing paling apik kanggo sampeyan.


Wektu kirim: Sep-08-2020