Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Ikan Tarpaulin Ikan Tarpaulin Non-Racun

Tangki tani Ikan PVC kanggo peternakan iwak akuakultur, budaya sementara, pameran iwak transportasi iwak, desain Lipat kanthi dhukungan pipa PVC.

Kita nyuplai Sistem Akuakultur Sirkulasi Intensif (RAS). Iki bisa ngasilake iwak sing akeh banget ing papan cilik, nyuda panggunaan lahan kanggo budaya iwak.

Peternakan iwak umume dikategorikake kanthi ekstensif, semi intensif lan intensif miturut level input pakan lan / utawa pupuk lan kepadatan stocking.

Akuakultur Ekstensif yaiku tani iwak ing kolam utawa kali sing digawe manungsa. Iki minangka sistem tani iwak sing paling umum. Nanging, akuakultur semi intensif lan intensif minangka budaya iwak ing lingkungan sing dikendhaleni ing papan cilik sing menehi panganan pakan gawean, sirkulasi banyu lan oksigen.


Wektu kiriman: Jul-21-2020