Sugeng rawuh ing toko online kita!

Tangki Budidaya Ikan Terpal PVC Non-Beracun

Tangki budidaya ikan PVC kanggo budidaya iwak budidaya, budaya sementara, pameran iwak transportasi iwak, Desain lipat kanthi dhukungan pipa PVC.

Kami menyediakan Intensive Recirculating Aquaculture Systems (RAS) . Bisa ngasilake akeh iwak ing papan sing cilik, nyuda panggunaan lahan kanggo budidaya iwak.

Budidaya iwak umume dikategorikaké minangka ekstensif, semi-intensif lan intensif miturut tingkat input pakan lan / utawa pupuk lan kapadhetan stok.

Akuakultur ekstensif yaiku budidaya iwak ing kolam utawa kali sing digawe manungsa. Iki minangka sistem budidaya iwak sing paling umum. Nanging, akuakultur semi-intensif lan intensif yaiku budidaya iwak ing lingkungan sing dikontrol ing ruang cilik sing nyedhiyakake pakan buatan, sirkulasi banyu lan tingkat oksigen.


Wektu kirim: Jul-21-2020