Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Bantal Panyimpenan Fleksibel

Umume dikenal minangka bantal kandung kemih utawa tank gaya datar, tas kasebut tetep dadi cara sing irit lan populer kanggo nyimpen utawa ngeterake banyu udan lan udan, utawa solar lan bahan bakar. Kanthi gampang dilipat lan relatif entheng, bisa diangkut menyang papan sing sepi, utawa kebak nalika diatur minangka truk sing bisa dipasang.

Disedhiyakake karo lembar dhasar sing awet, bisa digunakake ing macem-macem wilayah kasar, lan digunakake ing sektor kemanusiaan, pemadam kebakaran, eksplorasi lan pertambangan, militer, pertanian lan konstruksi.

Kapasitas udakara 500 liter nganti 1.000.000 liter

Ukuran standar utawa bespoke sing cocog karo kebutuhan individu

Macem-macem tekstil teknis dilapisi PVC lan TPU

1 ″ nganti 4 ″ gerbang / kupu-kupu lan katup bal, nggabungake kopling camlock, guillemin utawa storz

Nggawa valise nganggo gagang, supaya gampang ditangani nalika mangkat

Kit ndandani (ora kalebu adesif) kanggo ndandani cilik ing lapangan


Wektu kiriman: Jul-21-2020