Sugeng rawuh ing toko online kita!

Fleksibel Storage Bantal Tank

Umume dikenal minangka kandung kemih bantal utawa tank gaya lay-flat, tas iki tetep dadi cara sing irit lan populer kanggo nyimpen utawa ngangkut banyu sing bisa diombe lan banyu udan, utawa solar lan bahan bakar. Gampang dilipat lan relatif entheng, bisa diangkut menyang papan sing sepi kosong, utawa kebak nalika dikonfigurasi minangka truk sing bisa dipasang.

Diwenehake karo groundsheet awet, padha bisa disebarake ing macem-macem terrain kasar, lan digunakake digunakake ing kamanungsan, geni-fighting, eksplorasi lan pertambangan, militèr, tetanèn lan construction sektor.

Kapasitas saka 500 liter nganti 1.000.000 liter

Ukuran standar utawa bespoke sing cocog karo kabutuhan individu

Macem-macem tekstil teknis sing dilapisi PVC lan TPU

1″ nganti 4″ gerbang / kupu lan katup bal, nggabungake kopling camlock, guillemin utawa storz

Nindakake koper nganggo gagang, supaya gampang ditangani nalika metu

Kit ndandani (ora kalebu adhesive) kanggo ndandani cilik ing lapangan


Wektu kirim: Jul-21-2020