Sugeng rawuh ing toko online kita!

Budidaya - nambah panjaluk nggawa kesempatan gedhe

Industri akuakultur wis berkembang lan berkembang kanthi cepet. Saiki, akuakultur nyumbang 50 persen iwak sing dikonsumsi sacara global. Ketergantungan ing budidaya akuakultur diprakirakake bakal terus mundhak, kanthi kaping pirang-pirang tingkat pertumbuhan produksi daging liyane. Ketergantungan sing saya tambah ing budidaya iki menehi kesempatan gedhe, nanging uga nambah risiko kanggo produsen.

Nalika tekanan kanggo nambah panenan panen saya tambah, keprihatinan saya tambah akeh babagan dampak sistem akuakultur sing mbukak ing lingkungan lan spesies liar amarga penyakit lan produksi sampah. Ing wektu sing padha, iwak lan kerang sing digedhekake ing sistem mbukak rentan kena penyakit sing ana ing habitat alami, lan kudu ngandelake arus kali utawa segara kanggo nggawa produk sampah lan njaga kahanan sing cocog. Ngleksanakake langkah-langkah biosekuriti sing efektif sing perlu kanggo nglindhungi spesies asli lan ngamanake lingkungan sing bebas penyakit kanggo panen sing sehat angel banget ing sistem mbukak. Faktor kasebut nambah permintaan kanggo sistem adhedhasar tanah sing misahake iwak lan kerang sing diolah saka mitra liar.
Sistem loop tertutup, sistem basis tank kayata Re-circulating Aquaculture Systems (RAS) utawa sistem flow-through, nyedhiyakake pamisahan saka spesies asli lan ngidini produksi tambah ing fasilitas akuakultur. Sistem sing ana iki bisa nggawe kahanan sing paling optimal kanggo kesehatan potong, ningkatake panenan lan kualitas. RAS malah nggunakake kurang banyu.
Proses sing aman, lestari, hemat biaya kanthi kontrol lengkap - disederhanakake.


Wektu kirim: Jul-21-2020