Sugeng rawuh ing toko online!

Akuakultur - tambah akeh panjaluk nggawa kesempatan gedhe

Industri akuakultur wis berkembang lan berkembang kanthi cepet. Saiki, akuakultur nyumbang 50 persen iwak sing dikonsumsi global. Ketergantungan marang akuakultur dijangka terus nambah, kaping pirang-pirang tingkat tuwuhing produksi daging liyane. Ketergantungan saya tambah ing akuakultur nyedhiyakake kesempatan gedhe, nanging uga bisa nambah risiko tumrap para produsen.

Amarga tekanan kanggo nambah panen panen saya tambah, kuwatir saya akeh pengaruh saka sistem akuakultur mbukak ing lingkungan lan spesies liar amarga penyakit lan produksi sampah sing saya tambah. Sanalika, iwak lan kerang sing dikoleksi ing sistem terbuka rentan kena penyakit sing ana ing habitat alami, lan kudu gumantung marang arus kali utawa segara kanggo nggawa produk sampah lan njaga kahanan sing pas. Ngleksanakake langkah-langkah keamanan bios efektif sing dibutuhake kanggo nglindhungi spesies asli lan ngamanake lingkungan bebas penyakit kanggo panen sing sehat, angel banget ing sistem terbuka. Faktor kasebut nambahake permintaan sistem adhedhasar tanah sing misahake iwak lan iwak kerang saka peternakan saka mitra liar.
Sistem loop tertutup, sistem adhedhasar tank kayata Re-sirkulasi Akuakultur Sistem (RAS) utawa aliran-liwat sistem, nyedhiyakake pamisahan saka spesies asli lan ngidini nambah produksi ing fasilitas budidaya. Sistem sing dikepengini bisa nggawe kahanan optimal kanggo kesehatan panen, ningkatake panen lan kualitas. RAS malah nggunakake kurang banyu.
Proses sing aman, berkelanjutan, lan hemat biaya kanthi kontrol lengkap - disederhanakake.


Wektu kiriman: Jul-21-2020