Sugeng rawuh ing toko online!

Kolam Renang Taman

  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Taman sing fleksibel

    Bahan Kolam Renang Taman sing fleksibel: Kekandelan Tarpaulin PVC Ora beracun: 0.6mm – 1.2mm Bentuk: Bunder / Lingkaran Werna umum: abu-abu, oranye, biru, ijo, putih utawa warna liyane Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Nampa OEM / Keuntungan ODM / Kustomisasi: 1. Nduwe kaluwihan kekuatan dhuwur, kateguhan sing apik, tahan panas 2. tahan resistensi retak lingkungan, kekuatan luh, lan asam, alkali, pelarut organik, lsp. 3. Nduwe anti-tuwa, korosi ...
  • Flexible Garden Water Pool

    Kolam Renang Taman sing fleksibel

    Pambuka produk Bahan: Ketebalan Tarpaulin PVC Non beracun: 0.6mm – 1.2mm Bentuk: Bunder / Lingkaran Werna umum: abu-abu, oranye, biru, ijo, putih utawa warna liyane Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L Nampa OEM / ODM / Keuntungan Kustomisasi: 1. Nduwe kaluwihan saka kekuatan dhuwur, kateguhan sing apik, tahan panas 2. Duwe resistensi stres lingkungan, kekuatan luh, lan asam, alkali, pelarut organik, lsp. 3. Nduwe anti-penuaan, koros. ..