Sugeng rawuh ing toko online!

Kolam Renang Taman sing fleksibel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk

Bahan: Tarpaulin PVC Ora beracun

Kekandelan: 0.6mm - 1.2mm

Wangun: Babak / Lingkaran

Werna umum: warna abu-abu, oranye, biru, ijo, putih utawa liyane

Kapasitas: 250L 500L 750L 1000L 2000L 3000L 5000L 10000L

Nampa OEM / ODM / Kustomisasi

Kaluwihan:

1. Nduweni kaluwihan saka kekuatan dhuwur, kateguhan sing apik, tahan panas

2. Nduweni resistensi stres lingkungan sing kuat, kekuatan luh, lan asam, alkali, pelarut organik, lsp.

3. Duwe anti penuaan, tahan korosi, UV lan kaluwihan liyane.

4. Trep ing degdegan lan gerakan lan bisa ilang kanthi tliti

Kapasitas Produk

Materi

Diameter ing m

Dhuwur ing m

Pipa dhukungan

ing pcs

250L

PVC 0.8mm

0,6

0,88

6

500L

PVC 0.8mm

0,8

1.0

7

750L

PVC 0.8mm

1.0

1.0

10

1000L

PVC 0.8mm

1.2

1.0

6

2000L

PVC 1.0mm

1.6

1.0

8

3000L

PVC 1.0mm

2.0

1.0

10

5000L

PVC 1.0mm

2.5

1.0

13

7000L

PVC 1.0mm

3.0

1.0

16

10000L

PVC 1.0mm

3.6

1.0

19

20000L

PVC 1.0mm

5.0

1.0

26

1
2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita