Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Minyak Bahan Bakar

  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    Kain pelapis TPU (poliuretan)

    Tangki digawe nganggo kain bertulang kanthi dilapisi PVC / TPU lan nuduhake bentuk bantal nalika tangki kebak.

    Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak.

    Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah.
  • TPU (polyurethane)-coating fabric

    Kain pelapis TPU (poliuretan)

    TPU kalebu lapisan perekat njero, lapisan sing diperkuat kain lan lapisan perekat njaba. Lapisan sing dikuatake saka kain digawe saka serat poliester, lapisan perekat njero lan njaba digawe kanthi nutupi poliuretan ing loro-lorone lapisan sing diperkuat kain.