Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Peternakan Ikan

  • ROUND FISH TANK

    TANK IKAN SEKARANG

    Deskripsi Produk Jeneng Liyane Produk Tangki Ikan Kanvas PVC Tangki Ikan pvc Tarpaulin Warna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Ketebalan 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Life Udakara 7 nganti 10 taun Aplikasi Akuakultur tani Ikan / Fitur tani udang 5.000L— 1.000.000L Ditampa Fitur kustomisasi 1) Benang poliester ketahanan dhuwur kanthi lapisan PVC; 2) Teknologi laminasi & ...
  • RECTANGULAR FISH TANK

    TANK IKAN RECTANGULAR

    Deskripsi Produk ProdukNama Liyane Tanduran Tangki Ikan Kanvas PVCBentuk semangka Kolam Ikan PVC Tarpaulin Warna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Custom GSM 900gsm / 1000gsm / 1200gsm / 1500gsm / 2000gsm Tebal 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm / 1.2mm / 1.5mm Span Life Udakara 7 nganti 10 taun Aplikasi Akuakultur tani Ikan / Fitur tani udang 5.000L— 1.000.000L Ditampa Fitur kustomisasi 1) Benang poliester ketahanan dhuwur kanthi lapisan PVC; 2) Teknologi laminasi & Panas ...
  • GALVANIZED COAMING FISH TANK

    TANK IKAN COAMING GALVANIS

    Deskripsi Produk Jeneng Liyane Produk Tangki Ikan Kanvas PVC Tangki Ikan Galvanis Kolam Warna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Custom GSM 700gsm / 900gsm / 1000gsm / 1200gsm Ketebalan PVC 0.6mm / 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm Tebal Baja 1.0mm , 1.5mm Aksesoris Bolt lan kacang: baut lan kacang galvanis kekuwatan, buktine banyuDrainase: 3 inci, 3,5 inci Span Life Kira-kira 7 nganti 10 taun Aplikasi Akuakultur Tani Ikan / Peternakan Udang / Water Stor ...