Sugeng rawuh ing toko online!

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: kita pabrik NYATA, Ora ana wong tengah sing entuk rega beda,

Napa sampeyan milih kita?

· Kualitas dhuwur lan rega kompetitif.

· Disetujoni dening ISO, CE, GS lan liya-liyane.

· Garansi setaun; layanan sawise-sales sampurna kanggo suku cadang.

· Pangopènan sing gampang.

Mbayar endi sing bisa ditampa? 

A: Kita bisa nampa pembayaran kanthi T / T, L / C, Western Union, Paypal lsp.

Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Umume, sajrone 15 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Gumantung saka jumlahe.

Kepiye carane bisa nggawe kualitas saka perusahaan sampeyan?

A: Kita nampa pesenan nyoba. Sampeyan bisa nggawe pesanan sawise sampel dikonfirmasi.

Apa layanan penjualan sampeyan? 

A: Ing babar pisan, yen ana masalah kualitas produk, karusakan non-buatan, kita bakal ngirim bagean anyar kanggo pelanggan kanggo ngganti bagean sing rusak, utawa pelanggan ngirim produk bali menyang pabrik kanggo ndandani

Pengin kerja sama kita?