Sugeng rawuh ing toko online!

Babagan Kita

Babagan Kita

Weifang Yinglong Lingkungan Teknologi Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, minangka produsen profesional desain, riset, produksi lan penjualan tas cairan awak alus, tas banyu lan kolam braket. Kita wis lulus ISO9001: 2000, SGS lan sertifikasi sistem manajemen mutu liyane.

Perusahaan kita dununge ing Taman Industri Sujiabun, Kota Anqiu, Weifang. Sawise pembangunan jangka panjang, kita duwe akeh peralatan produksi impor lan peralatan domestik, teknik lan tenaga teknis lan tenaga kerja berkualitas tinggi, lan sistem jaminan kualitas produk sing apik. Kita wis ngembangake lan ngasilake pirang-pirang produk kanthi hak kekayaan intelektual independen, lan wis nglamar paten nasional kanggo sawetara prestasi ilmiah lan teknologi, ngisi kesenjangan domestik.

Kita mbutuhake kualitas produk miturut standar produk, lan nggawe sistem inspeksi sing ketat saka inspeksi bahan baku nganti pangiriman produk rampung. Wis entuk kapercayan lan pujian saka para pelanggan kanthi asil sing apik lan reputasi sing apik.

Kita duwe hak impor lan ekspor independen, lan produk didol menyang puluhan negara ing saindenging jagad. Saiki, kita wis ngembangake puluhan produk kanthi mandiri. Tdheweke kolam akuakultur (dhukungan bingkai) wis menang paten anyar nasional sing produk utama perusahaan kita.

Kabeh produk bisa disesuaikan karo ukuran pelanggan lan nyedhiyakake layanan OEM / ODM:

1. Banyu nguyuh tas / banyu seri:

kandung kemih banyu tahan kekeringan, kanthong banyu preloading jembatan gedhe, dipasang kendharaan kanthong banyu, tas banyu kobongan

2. Bingkai sseri kolam renang upport:

kolam renang gedhe, kolam iwak krenjang, kolam lobster banyu tawa, wadhah germinasi wiji

3. Minyak nguyuh seri:

tangki panyimpenan alus minyak bumi, dipasang kendharaan kandung kemih minyak

4. Kandung kemih toya (bawang bombay tank):

kanggo nglangi, nglumpukake banyu udan

5. Tong lipat ton:

digunakake kanggo ngeterake cairan kimia, cairan bahan panganan, lsp.

011