Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Bawang

Katrangan singkat:

Tangki bawang bisa mandhiri. Umume digunakake ing peternakan iwak, perlindungan geni, kluwarga kanggo nyimpen banyu. Wilayah iki mbukak kanthi ndhuwur lan kurang dikuwasani, gampang banget ing wilayah sing garing.


Detail Produk

Tag Produk

Tangki Bawang

Tangki bawang bisa mandhiri. Umume digunakake ing peternakan iwak, perlindungan geni, kluwarga kanggo nyimpen banyu. Wilayah iki mbukak kanthi ndhuwur lan kurang dikuwasani, gampang banget ing wilayah sing garing. 

Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran konkrit, banyu lereng, banyu limbah.

Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah.

Spesifikasi:

Bahan: 0.9mm - 1.5mm terpal PVC kanthi standar EN71, ASTM

Bahan: 500L - 500,000L

Teknik: welding panas

Fitur:
Tahan UV / Tahan ringan / Awet lan ayu 
Ketahanan suhu apik banget. Ing jero ± 50 ° C ora bakal ngowahi bentuk lan bahan kasebut.

Komponen utama materi yaiku polivinil klorida, nambah antioksidan, ora beracun, stabil kanthi molekul, ora gampang ditrapake rereget, lan ora ngasilake bakteri.

Fitur produk

Ngadeg dhewe, gampang digunakake, wilayah sing kurang dikuasai

Bisa dadi kolam renang lan tank iwak.

Bahan sing kurang, mula regane luwih murah tinimbang bentuk liyane.

Gampang mindhah, lempitan ukurane cilik.

Volume ing m3 Ukuran ekspansi (Ndhuwur Diameter Dhuwur Diameter) ing m Dhuwur sing dimuat kanthi m Volume ing m3  Ukuran ekspansi (Diameter Top x Diameter Ngisor) ing m  Dhuwur sing dimuat kanthi m
0,2 0,5 * 0,85 0,6 5 2.0 * 3.4 1
0,3 0,65 * 1.0 0,6 8 2.3 * 3.5 1.2
0,5 0,7 * 1.2 0,7 10 2.0 * 4.0 1.4
1 0,8 * 1.8 0,8 20 3.4 * 4.8 1.5
2 1.4 * 2.4 0,8 30 4.2 * 6.0 1.5
3 1,5 * 2.6 0,9 50 4,6 * 8,0 1.6
4 1.6 * 2.8 1.1 75 9.2 * 5.2 1.8
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita