Sugeng rawuh ing toko online!

TANK IKAN COAMING GALVANIS

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Produk        Jeneng liyane    Peternakan Tangki Ikan Kanvas PVCKolam Ikan Coaming Baja Galvanis
Werna Langit Biru / Abu-abu / Kuning / Ijo / Adat
GSM 700gsm / 900gsm / 1000gsm / 1200gsm
Kekandelan PVC 0.6mm / 0.8mm / 0.9mm / 1.0mm
Kandel Baja 1.0mm, 1.5mm
Aksesoris Bolt lan kacang: baut lan kacang galvanis kekuwatan dhuwur, bukti banyuSaluran: 3 inci, 3,5 inch kasedhiya
 Urip Span Udakara 7 nganti 10 taun
Lamaran Akuakultur Tani iwak / Peternakan Udang / Panyimpenan Banyu / Supresi Fire
Fitur 5.000L— 1.000.000LNampa pangaturan dhewe
Fitur 1) Benang poliester ketahanan sing dhuwur kanthi lapisan PVC;

2) Teknologi laminasi & Teknologi Coating Panas-leleh;

3) Kekuwatan sing apik, fleksibilitas sing apik lan kekuatan adhesi;

4) Kekuwatan nyuwek sing luar biasa kanggo welding;

5) Resistensi Retak Kadhemen, Anti-Jamur, pangobatan Anti-Statis, Kalis banyu, Kalip srengenge;

6) Cepet warna paling apik.

 
Lembar Ukuran Kolam Rangka Bunder

Diameter * H (m) Kapasitas ing m³ Ngadeg pipa Pipa horisontal ing potongan Mm kekandelan mm
2.1 * 1.3 4.5 5 15 1.0
2,5 * 1.3 6.4 6 18 1.0
3 * 1.3 9 7 21 1.0
3.4 * 1.3 12 8 24 1.0
3,8 * 1.3 15 9 27 1.0
4.3 * 1.3 19 10 30 1.0
5.1 * 1.3 27 12 36 1.0
5.5 * 1.3 31 13 39 1.0
6 * 1.3 37 14 42 1.0
8 * 1.3 65 19 57 1.2
10 * 1.3 102 23 69 1.2
16 * 1.3 261 36 144 1.2
20 * 1.3 408 47 188 1.2
30 * 1.3 920 71 284 1.2
2.1 * 1.5 5 5 15 1.0
2,5 * 1,5 7.4 6 18 1.0
3 * 1,5 10 7 21 1.0
3.4 * 1.5 14 8 24 1.0
3,8 * 1,5 17 9 27 1.0
4.3 * 1.5 22 10 30 1.0
5.1 * 1.5 31 12 36 1.0
5,5 * 1,5 36 13 39 1.0
6 * 1,5 42 14 42 1.0
8 * 1,5 75 19 57 1.2
10 * 1,5 118 23 69 1.2
16 * 1.5 301 36 144 1.2
20 * 1,5 470 47 188 1.2
30 * 1,5 1000 71 284 1.2

Bahan kolam renang: Bahan pangan perlindungan lingkungan PVC

Bahan Bingkai Baja: diameter pipa tahan 32 mm, kekandelan tembok 2,5 mm, diameter pipa horisontal 25 mm, kekandelan tembok 2,0 mm, kanggo perawatan permukaan galvanis;

Kaliber: 25/32/50/75/110 / 160mm opsional, outlet bisa cocog karo spesifikasi pipa pembuangan PVC sing padha.

Dhukungan Frame saluran ngisor kolam

1

23

Lamaran

1

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita