Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Banyu Silinder

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan ringkes produk

Tangki Air Silinder digawe nganggo kain bertulang kanthi dilapisi PVC / TPU lan nuduhake bentuk bentuke silinder nalika tank wis kebak.

Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak.

Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah.

Spesifikasi:

Bahan: 0.9mm - 1.5mm terpal kanthi standar EN71, ASTM

Bahan: 500L - 500,000L

Teknik: welding panas

Fitur:
Tahan UV / Tahan ringan / Awet lan ayu 
Ketahanan suhu apik banget. Ing jero ± 50 ° C ora bakal ngowahi bentuk lan bahan kasebut.

Komponen utama materi yaiku polivinil klorida, nambah antioksidan, ora beracun, stabil kanthi molekul, ora gampang ditrapake rereget, lan ora ngasilake bakteri.

Fitur produk

Ukuran lempitan cilik, bobot entheng, gampang diangkut lan dibongkar kanthi cepet, utamane cocog kanggo papan panyimpenan ora cukup utawa peralatan panyimpenan angel dilebokake ing situs kasebut.

Kondisi muatan kosong bisa dilipat ing ngisor 5% saka total volume, ngirit ruangan supaya gampang disimpen.

Kanthi resistensi minyak sing kuat, kinerja panyegelan, resistensi tumrap kinerja bukti penuaan ultraviolet.

Ana macem-macem jinis aksesoris bisa dipilih, nyukupi kabutuhan macem-macem pompa kaliber.

Adhedhasar kopling cepet, pembongkaran sing gampang

Gampang dimuat lan dibuwang

Volume ing m3 Dimensi ekspansi (LxW) ing m  Dhuwur sing wis kebak ing m  Volume ing m3  Dimensi ekspansi (LxW) ing m Dhuwur sing wis kebak ing m
0,2 1.0 * 0,5 0,4 30 9,0 * 4,8 0,7
0,5 1,5 * 0,7 0,5 40 10.0 * 5.0 0,8
1 2.0 * 1.0 0,5 60 10.0 * 6.0 1.0
2 2,5 * 1.3 0,6 100 10.0 * 7.2 1.4
5 4.0 * 2.1 0,6 200 14.0 * 9.0 1.6
10 6.0 * 2.8 0,6 300 17..6 * 10.0 1.7
20 8,0 * 3,5 0,7 400 19.2 * 11.6 1.8
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita