Sugeng rawuh ing toko online!

Tangki Banyu Bantal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tangki Air Bantal A-1

Tangki digawe nganggo kain bertulang kanthi dilapisi PVC / TPU lan nuduhake bentuk bantal nalika tangki kebak.

Bisa digunakake kanggo nyimpen banyu industri, banyu geni, panen banyu udan, banyu irigasi, banyu campuran beton, banyu lereng, panyimpenan banyu limbah lan semen sumur minyak.

Keuntungane yaiku: bisa dilipat nalika kosong, bobot bobot lan gampang diangkut, instalasi ing situs iki gampang, umure dawa lan biaya perawatan sing murah.

Ukuran kaya ing ngisor iki:

Kapasitas Ukuran (kosong)

LxW ing m

Dhuwur

ing m

Bobot

ing kg

Ukuran lempitan

ing m3

1000L 2,8 x 1,5 0,3 11 0,04
2000L 2,8 x 2.3 0,50 16 0,06
3000L 3,2 x 2,8 0,55 21 0,09
5000L 4,5 x 2,6 0,60 32 0,1
8000L 4.3 x 3.4 0,80 37 0,2
10.000L 5.0 x 3.8 0,90 46 0,3
15.000L 5,5 x 4.2 0,90 59 0,35
20.000L 5,7 x 4,6 1.00 65 0,4
30.000L 6,8 x 5,7 1.10 96 0,6
50.000L 8,2 x 7,2 1.10 145 0,7
80.000L 11,7 x 7,2 1.20 206 0,9
100.000L 11,0 x 9,5 1.40 253 1.3
200.000L 16,6 x 9,5 1,50 600 2.0
500.000L 21.0 x 16.0 1,60 900 5.0
800.000L 25.0 x 17.0 2.5 1000 8.0
1.000.000L 26.0 x 18.0 2.5 1200 9.0

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita